Principal's Message Staff/Faculty Weekly Announcements Information Contact Us Summer Reading for Fall 2018 Students of the Month Safety Information Registration Information
Academics Athletics Clubs ASB Seabee Buzz Counseling
Ensign PTA Ensign Fund Navigators ELAC Board of Education
Library Handbook Lunch Menu Annotations and Writing ASB/Student Store

Bell Schedule

REGULAR DAY SCHEDULE

(Monday, Tuesday, Thursday, Friday)

First bell rings at 8:00 AM.

PERIOD BEGINS ENDS LENGTH PASSING
1st 8:05 8:55 50 Min 5 Min.
2nd 9:00 9:50 50 Min. 5 Min.
Nutrition 9:50 10:00
3rd 10:00 10:50 50 Min. 5 Min.
4th 10:55 11:45 50 Min. 5 Min.
5th (Lunch) 11:45 12:15 5 Min.
5th (SSR) 11:50 12:20 30 Min.
6th (Lunch) 12:20 12:50 5 Min.
6th (SSR) 12:20 12:50 30 Min.
7th 12:55 1:45 50 Min. 5 Min.
8th 1:50 2:40 50 Min.

COLLABORATION DAY SCHEDULE

Wednesdays

First bell rings at 8:00 AM.

PERIOD BEGINS ENDS LENGTH PASSING
1st 8:05 8:45 40 Min. 5 Min.
2nd 8:50 9:30 40 Min. 5 Min.
3rd 9:35 10:15 40 Min. 5 Min.
Nutrition 10:15 10:30 15 Min.
4th 10:30 11:10 40 Min. 5 Min.
7th 11:15 11:55 40 Min. 5 Min.
8th 12:00 12:40 40 Min.

STUDENTS RELEASED

PERIOD BEGINS ENDS LENGTH
Lunch 12:40 1:25 Optional
Staff Collaboration 1:25 2:40 75 Min.

Assembly Schedule

Various times throughout the year.

First bell rings at 8:00 AM.

PERIOD BEGINS ENDS LENGTH PASSING
1 8:05 8:45 40 min. 5 min.
2 8:50 9:30 40 min. 5 min.
Nutrition 9:30 9:40 10 min. 5 min.
3 9:45 10:25 40 min. 5 min.
4 (7th grade assembly) 10:30 11:15 45 min. 5 min.
4 (8th grade assembly) 11:20 12:05 45 min. 5 min.
5 (lunch) 12:05 12:35 30 min. 5 min.
5 (SSR) 12:10 12:40 30 min.  
6 (SSR) 12:40 1:10 30 min. 5 min.
6 (lunch) 12:40 1:10 30 min.  
7 1:15 1:55 40 min. 5 min.
8 2:00 2:40 40 min.  

 

DSC00880sized.JPG
Assembly1.jpg